bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

Bloemen Mozaïek Wedstrijd zaterdag 13 april!

Van de voorzitter

Wij gaan weer van start! Reminder inschrijven!

Wat een genot is het weer om door de streek te toeren met al die opkomende kleuren.

Keukenhof gaat weer bijna open en de grote lente festiviteiten in de streek komen er weer aan. Langzaam komt het toerisme weer op gang en kleuren de bollenvelden alle kleuren. Wij zijn weer toe aan activiteiten met elkaar en deze drukte hoort daar bij. De agenda’s van de mensen lopen weer vol. Fijn! Bij deze dus de herinnering aan u:

Zaterdag en zondag 13 en 14 april! Bloemen mozaïek Lisse!

Prik dit weekend een moment in uw schema om wandelend of op de fiets door Lisse te toeren voor deze wedstrijd. Een wedstrijd met de mooiste creaties welke u lopend of fietsend gratis kunt bezoeken. Een stukje streekhistorie, een stukje wedstrijd, een stuk ontspanning en gezelligheid. Een leuk moment om elkaar weer te ontmoeten. Trots kan ik melden dat er weer vele inschrijvingen van families, vriendengroepen, bedrijven, scholen en straten zijn in ons gehele dorp. Nu zijn er al meer dan 35 locaties waarop diverse teams hun uiterste best gaan doen om u te verassen.

Meedoen?

Inschrijven kan nog tot 16 maart! Interesse? Twijfel niet en kijk hiervoor op www.bloemenmozaieklisse.nl. Wij helpen beginnende teams graag op weg!

Onze commissie en een deel van de vaste vrijwilligers zijn afgelopen week bij elkaar gekomen. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen op de wedstrijd en de bijbehorende fiets/wandel route. Deze staat begin april op de website.

Wij gaan het dorp dus weer in bloei zetten met als finale de prijsuitreiking op zaterdag 13 april om 16.00 uur in ‘t Speelkwartier. Tot dan!

IMG_7111

Lees ook

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse