bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

Sponsor worden

BloemenMozaïek Lisse is een vrijwilligersevenement bij uitstek. Maar zonder sponsoring geen mozaïekwedstrijd! Dit unieke evenement kunnen wij alleen op deze manier aanbieden omdat sponsors het grootste gedeelte van de kosten voor hun rekening nemen. Hierdoor kunnen wij de drempel voor deelnemers zo laag mogelijk houden.

Daarom zoeken wij elk jaar sponsors. Met uw hulp kunnen wij er elk jaar weer een fantastisch evenement van maken waar alle inwoners van Lisse aan mee kunnen doen. Op deze pagina leest u hoe u (hoofd)sponsor kunt worden.

Hoe werkt het

BloemenMozaïek Lisse onderscheidt twee soorten sponsors:

  1. Sponsors in natura
  2. Sponsors die een financiële bijdrage/gift toezeggen
1. Sponsor in natura

Voor een aantal activiteiten is medewerking of uitvoering door derden gewenst. Te denken valt aan het printen van de ontwerpen, het onderhoud en vervanging van de tempexplaten en het beschikbaar stellen van materialen en/of opslagruimte. 

Kunt u ons hiermee van dienst zijn? Word dan sponsor in natura van stichting BloemenMozaïek Lisse. Wij komen graag in contact met u.

2. Sponsor in geld

Bij sponsors die een financiële bijdrage of gift toezeggen, onderscheiden wij twee categorieën: hoofdsponsors en sponsors.

Hoofdsponsors
Bedrijven of instellingen die een bedrag van € 1000 of meer toezeggen worden op alle uitingen als HOOFDSPONSOR vermeld. De logo’s worden overal goed zichtbaar opgenomen.
Sponsors

Bedrijven of instellingen die een bedrag van € 250 of € 500 toezeggen worden op alle uitingen als SPONSOR vermeld.

Wilt u geen (structurele) sponsorrelatie aangaan? Dan kunt u ervoor kiezen om Vriend van Stichting BloemenMozaïek Lisse te worden.

Wat wij u bieden

Als sponsor maakt u het verschil en daar zetten wij graag iets tegenover. Daarom biedt BloemenMozaïek Lisse u het volgende aan:

  • Vermelding op onze website
  • Vermelding op plattegrond fietsroute
  • Bijwonen presentatie tijdens prijsuitreiking
  • Perspublicaties (alleen voor hoofdsponsors)
  • Officiële externe communicatie (alleen voor hoofdsponsors)

Meld u nu aan als sponsor!

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van BloemenMozaïek Lisse dan kunt u een mail sturen naar info@bloemenmozaieklisse.nl of onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse