bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

Vriend worden

Een stichting als BloemenMozaïek Lisse kan niet zonder sponsors en donateurs. Met hun bijdragen zijn wij in staat om elk jaar een prachtig evenement te organiseren waar alle inwoners van Lisse op een laagdrempelige wijze aan mee kunnen doen. 

Wilt u onze stichting structureel financieel ondersteunen? Dan kunt u ervoor kiezen om Vriend van Stichting BloemenMozaïek Lisse te worden. Op deze pagina leest u daar meer over.

Hoe werkt het

U bent al vriend bij een donatie van € 100 of meer. Er komt dan geen vermelding op onze website en/of plattegrond zoals bij sponsoring het geval is, maar natuurlijk profiteert u wel van andere leuke acties.

Wat wij u bieden

Als vriend wordt u als eerste geïnformeerd over de mozaïekroute. En natuurlijk wordt u uitgenodigd om de prijsuitreiking bij te wonen.

Ook laten wij u graag alle facetten van het mozaïek maken meebeleven. Zo hebben wij op meerdere plaatsen ruimte om mee te helpen met het maken van een mozaïek. Gewoon gezellig met elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, steken we samen de bloemkelkjes op het mozaïekbord. Wij verzorgen de leukste plaatsen waar u kunt meewerken. Niets hoeft en alles mag.

Meld u nu aan als vriend!

Draagt u ons een warm hart toe en wilt u Vriend van Stichting BloemenMozaïek Lisse worden? Dan kunt u een mail sturen naar info@bloemenmozaieklisse.nl of onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse