bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

BloemenMozaïek 2022 – 10e editie

Van de voorzitter

2022 – 10e Mozaïekwedstrijd!

De eerste vergadering Bloemenmozaïek wedstrijd 2022 is geweest. Net voor de vierde lockdown kwam het bestuur bij elkaar en vol goede moed hebben wij de invulling gegeven aan het draaiboek 2022. De commissie is op sterkte en heeft zin om het bloemenmozaïek weer als wedstrijd te mogen organiseren. In 2021 hebben wij door de pandemie een aangepast Bloemenmozaïek 2021 gehad. Een bijzonder derde jaar voor mij als voorzitter. Met circa 100 enthousiaste deelnemers was dit aangepaste programma een groot succes. De 50×50 centimeter plaatjes brachten kleur en gezelligheid ook al mocht een georganiseerde route langs de deelnemers niet. Er waren toch veel mensen op de fiets of lopend op zoek naar de diverse kunstwerkjes. De energie die dit gaf helpt ons om, ondanks de onzekerheid wat er gaat gebeuren de komende maanden, toch van start te gaan met de organisatie van een volwaardige wedstrijd 2022 en ook bijzonder want dit jaar kunnen we vieren dat we voor de 10e keer de wedstrijd organiseren.
Ik denk dat iedereen uitkijkt naar versoepelingen zodat er weer samen iets ondernomen kan worden. Een perspectief met gezelligheid, saamhorigheid en veel buiten. Dus gaan wij gaan het gewoon doen! En we hopen dat een groot deel van de 100 deelnemers van vorig jaar zich nu, met familie, buren, sportgroep etc., zich inschrijft om in 2022 een groot mozaïek te maken. Hoe mooi zou het zijn met zoveel deelnemers dat heel Lisse is versierd met mozaïeken.
De datum voor de bloemenmozaïekwedstrijd is 16 april 2022, in het Paasweekend en een week voor de Bloemencorso. Zet het in uw vast nog lege agenda.

Geeft u zich weer op? Hou voor aanvullende informatie onze vernieuwde website in de gaten. Deze is volop in ontwikkeling.

Afgelopen jaar was er geen wedstrijd maar zijn er wel mannen en vrouwen in touw geweest om de 100 deelnemers te voorzien van de nodige spullen en hyacinten. De mannen/vrouwen die de handen uit de mouwen steken in de organisatie bij de opslag van spullen, het uitrijden en uitdelen van materiaal, spandoeken en noem maar op, wordt gevormd door de technische commissie. Heeft u zin om hier ook deel van uit te maken? Neem dan contact met ons op.

Over contact gesproken. Een nieuwe website geeft nieuwe kansen en een pandemie verandert veel. Hoe denkt u dat wij het beste met u als deelnemer, potentieel deelnemer, sponsor of vrijwilliger in contact kunnen komen? Mail, telefoon, insta, twitter, facebook? Misschien vindt u het leuk om hierover mee te denken?

Kortom, de voorbereidingen voor de Mozaïekwedstrijd 2022 zijn gestart. Wij gaan voor een volwaardige wedstrijd inclusief fietsroute en nodigen u uit actief met ons mee te doen. De pandemie lijkt langzaam over te gaan in een nieuwe realiteit. Laten wij met mooie leuke activiteiten de nieuwe grenzen van wat kan opzoeken om elkaar weer te kunnen ontmoeten.

Dave van der Lans
Voorzitter

bloemenmozaiek lisse foto pauw

Lees ook

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse