bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

Bloemenmozaïek 2023 – 11e editie

Van de voorzitter – Wij hopen weer met u een mooie evenement te kunnen neerzetten. Dit om te verbinden en te ontspannen. Wij gaan ervoor!! Zaterdag 15 april 2023

Het comité Bloemenmozaïekwedstrijd nodigt u graag uit om mee te doen aan de leukste en meest kleurrijke wedstrijd in Lisse, die plaats vindt op zaterdag 15 april. Het kan weer!!

Het jaar 2023 is gestart. Wij laten roerige jaren 2020, 2021 en 2022 achter ons. Wij leven nog in een turbulente en ingewikkelde tijd. Bij veel mensen staat overal veel druk op en zijn er zorgen voor de toekomst. De boog staat voor veel mensen al lang gespannen. Wij hopen als Comité dat 2023 meer ontspanning en rust brengt. Wij hebben helaas geen invloed op alle gebeurtenissen om ons heen. Wel hebben wij invloed op wat wij zelf willen en kunnen doen! Samenwerken en saamhorigheid. Gezelligheid en competitie. Verbinden en genieten van de natuur zijn elementen die wij in onze wedstrijd erkennen en waarderen. Wij hopen weer met u een mooie evenement te kunnen neerzetten. Dit om te verbinden en te ontspannen. Wij gaan ervoor!!

Inmiddels voor de 11e keer wordt dit fleurige evenement georganiseerd waarbij u zich kunt inschrijven voor het maken van een mozaïek en/of het maken van een straatversiering.

Vorig jaar waren er 35 deelnemers die een mooie route van mozaïeken, kunst en straatversiering hebben gemaakt. Wij hopen dat hun enthousiasme in 2022 wordt omgezet in het maken van een nog grotere route en nodigen u allemaal uit met dit evenement mee te doen!

De wedstrijd valt dit jaar in het weekend na Pasen en dit is één week voor het Bloemencorso en valt ook buiten de schoolvakanties. Hierdoor hopen we dat de scholen, sportverenigingen, vriendengroepen  en buurten zich weer inschrijven. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Heeft u nog geen ervaring? Dan helpen wij u graag op weg!

We doen weer een beroep op uw creativiteit en enthousiasme en nodigen u graag uit om mee te doen aan deze mooie traditie, waardoor Lisse weer Kleurrijk op de kaart wordt gezet. Ervaar zelf hoe bijzonder deze activiteit is en schrijf u snel in. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op onze vernieuwde website.

Een routebeschrijving om langs alle inzendingen te gaan, wordt ook weer gemaakt. Gezien het succes van voorgaande jaren kunnen vele streekgenoten, met of zonder fiets, weer gaan genieten van de mozaïeken en straatversieringen in het mooie voorjaar!

Deelnemers kunnen zich vóór 25 maart inschrijven via de website: www.bloemenmozaieklisse.nl  of via het secretariaat; mw. Y van Leeuwen, De Madelief 104, 2161 EX  Lisse. 

prijsuitreiking 2022

Lees ook

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse