Van de voorzitter –
Allereerst voor allen dit lezen: de allerbeste wensen voor 2024.

Wij, het comité van Stichting Bloemen mozaïek , willen iedereen bedanken voor de enthousiaste bijdragen in wat voor vorm dan ook, die de Mozaïek wedstrijd van 2023 wederom tot een groot succes heeft gemaakt. Dit is wat wij als comité nodig hebben om de aankomende wedstrijd van 2024, weer goed op de kaart te krijgen.

Het comité van de Stichting Bloemen mozaïek Lisse nodigt u dan ook uit mee te doen aan de leukste en meest kleurrijke wedstrijd in Lisse, die gehouden gaat worden op zaterdag 13 april 2024.
Zowel de deelnemers van de afgelopen jaren: particulieren, winkeliers en bedrijven, scholen en verzorgingstehuizen willen wij wederom enthousiasmeren mee te doen aan dit evenement. U zult merken dat het plezier wat u hier aan beleeft, een grote bijdrage zal zijn in saamhorigheid en sociale contacten.
Vorig jaar waren er op 41 locaties deelnemers die met elkaar een mooie route van mozaïeken en straatversieringen hebben gemaakt.
Wederom doen wij weer een beroep op uw creativiteit en enthousiasme en nodigen
u graag uit om mee te doen aan deze mooie traditie, waardoor Lisse weer Kleurrijk op de kaart wordt gezet. Ervaar zelf hoe bijzonder deze activiteit is en schrijf u snel in. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op onze website.
De wedstrijd valt dit jaar één week voor het Bloemencorso en valt ook buiten de schoolvakanties. Hierdoor hopen we dat de scholen, sportverenigingen, vriendengroepen en buurten zich weer inschrijven. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Heeft u nog geen ervaring? Dan helpen wij u graag op weg!
Een routebeschrijving om langs alle inzendingen te gaan, wordt ook weer gemaakt. Gezien het succes van voorgaande jaren kunnen vele streekgenoten, met of zonder fiets, weer gaan genieten van de mozaïeken en straatversieringen in het mooie voorjaar!
Deelnemers kunnen zich vóór 22 maart inschrijven via de website: www.bloemenmozaieklisse.nl of via het secretariaat; mw. Y van Leeuwen, De Madelief 104, 2161 EX Lisse.

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse