bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

In volle voorbereiding

We zijn in volle voorbereiding voor de Mozaïekwedstrijd 2022.

Wat een genot is het weer om door de streek te toeren met al die opkomende kleuren. Niet iedereen zal het met mij eens zijn, maar ik geniet zelfs van de toenemende drukte op de weg rondom Keukenhof. Al die bussen en toeristen geven toch een gezelligheid en sfeer die ik de afgelopen twee jaar gemist heb. Wij zijn weer toe aan activiteiten met elkaar en deze drukte hoort daarbij. De agenda’s van de mensen lopen weer vol. Zet in ieder geval de mozaïekwedstijd in uw agenda op:

Zaterdag, zondag en maandag 16, 17 en 18 april – Bloemenmozaïek Lisse!

Prik dit Paasweekend een moment in uw schema om wandelend of op de fiets door Lisse te toeren voor deze wedstrijd. Een wedstrijd met de mooiste creaties welke u lopend of fietsend gratis kunt bezoeken. Een stukje streekhistorie, een stukje wedstrijd, een stuk ontspanning en gezelligheid. Trots kan ik melden dat er weer 37 inschrijvingen van families, vriendengroepen, bedrijven, scholen en straten zijn in ons dorp.

De deelnemers kunnen de bloemen ophalen op woensdag 13 april vanaf 16.00 tot 18.00 uur bij Van der Geest Nurseries, Heereweg 439.

Onze commissie en een deel van de vaste vrijwilligers zijn afgelopen week bij elkaar gekomen. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen op de wedstrijd en de bijbehorende fiets/wandel route. Deze krijgt u van ons in de week van de wedstrijd. Ook kan er weer van kunst worden genoten, dit jaar op één adres, waar u de exposite van BIB-kunstenaars kunt bezoeken.

Met de huidige weersomstandigheden gaat het hard met de hyacinten en tulpen op de velden, maar onze vrijwilligers in het veld geven aan dat het goed gaat komen met de bloemen dit jaar.

Wij gaan het dorp dus weer in bloei zetten met als finale de prijsuitreiking op zaterdag 16 april om 16.00 uur in De Gewoonste Zaak.  Ook dit jaar zal tijdens de prijsuitreiking de Buurtprijs voor de best samenwerkende buurt door de gemeente worden uitgereikt. Een speciaal vastgestelde jury zal tijdens het maken van de mozaïeken dit beoordelen.

Tot slot wensen we iedereen veel plezier en succes bij het maken van de mozaïeken.

Dave van der Lans

2022 voorbereiding

Lees ook

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse