bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

Van de voorzitter,

Het moet in het weekend van 13 en 14 april niemand ontgaan zijn dat er iets aan de hand was in het dorp Lisse. Het weer speelde een bijzondere positieve rol en zorgde er voor dat iedereen op de been ging om alle kunstwerken te bezichtigen. Wat een succes! Wij zijn enorm blij dat dit bloemen evenement een steeds grotere rol gaat spelen voor de bewoners van Lisse.

Wij zien meer saamhorigheid in de buurten, die met elkaar een hele periode aan het organiseren zijn om hun mozaïek en straatversieringen te maken en uiteindelijk te showen.

De kinderen worden er bij betrokken om hun jeugd mozaïeken te maken en zo wordt een wedstrijd een groot feest.

De jury heeft het heel moeilijk gehad. Het was wikken en wegen, maar zijn tenslotte tot bevredigende uitslagen gekomen, die tijdens de prijsuitreiking duidelijk werden gemaakt.

De prachtige locatie het Speelkwartier was hier bijzonder goed geschikt voor.

Wij kijken weer terug op een bijzondere editie van bloemen mozaïeken en hopen volgend jaar net zo veel of nog meer enthousiasme te zien, want dat is waar iedereen het voor doet.

De datum voor de wedstrijd van volgend jaar is zaterdag 5 april. Dit is vroeg in het jaar. De Corso rijdt op zaterdag 12 april. Als blijkt dat de natuur volgend jaar later op gang komt dan is de datum om uit te wijken bepaald op zaterdag 19 april.

Wij danken alle deelnemers voor hun bijzondere bijdrage en tot volgend jaar!

Dave van der Lans

Lees ook

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse