bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse

Wij gaan weer van start!

Wat een genot is het weer om door de streek te toeren met al die opkomende kleuren.

Keukenhof en de Lisserbrug zijn weer open. Langzaam komt het toerisme weer op gang.

Wij zijn weer toe aan activiteiten met elkaar en deze drukte hoort daar bij. De agenda’s van de mensen lopen weer vol. Fijn! Bij deze dus de herinnering aan u:

Zaterdag en zondag 15 en 16 april! Bloemen mozaïek Lisse!

Prik dit weekend een moment in uw schema om wandelend of op de fiets door Lisse te toeren voor deze wedstrijd. Een wedstrijd met de mooiste creaties welke u lopend of fietsend gratis kunt bezoeken. Een stukje streekhistorie, een stukje wedstrijd, een stuk ontspanning en gezelligheid. Een leuk moment om elkaar weer te ontmoeten. Trots kan ik melden dat er weer vele inschrijvingen van families, vriendengroepen, bedrijven, scholen en straten zijn in ons gehele dorp. 42 locaties waarop diverse teams hun uiterste best gaan doen om u te verassen.

Onze commissie en een deel van de vaste vrijwilligers zijn afgelopen week bij elkaar gekomen. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen op de wedstrijd en de bijbehorende fiets/wandel route. Deze staat vanaf nu op de website.

Wij gaan het dorp dus weer in bloei zetten met als finale de prijsuitreiking op zaterdag 15 april om 16.00 uur in De Gewoonste Zaak. Tot dan!

2023 Plattegrond Mozaiekwedstrijd v2 LR_page-0001

Lees ook

bloemenmozaïek logo png

BloemenMozaïek Lisse